Privatlivspolitik2

Vores kunders persondata og privatliv er vigtig for os og derfor behandler vi persondata med stor respekt. Vi evaluerer løbende og minimum en gang om året vores procedurer, for at sikre at disse altid er sikre og tidssvarende.

Ved alle type bestillinger i vores systemer vil vi indsamle navn, adresse, tlf. nr., e-mail og ip adresse. Bestillingsdata og e-mail kommunikation slettes løbende og senest 3 år efter produktet ikke længere er aktivt. Alle fakturaer gemmes i op til 6 år.

Ved køb af domæner og SSL certifikater er vi blot forhandler og vi sender derfor bestillings- og persondata videre til den certifikat udsteder eller det domæne registry kunden har valgt hvis nødvendigt for at kunne gennemføre bestillingen.

Under brugerindstillinger findes en log over brugerens aktivitet. Denne log slettes efter 6 måneder.

Vi gemmer ikke fuldstændige kortoplysninger. Når du betaler med kort gemmer vores betalingsgateway kun korttype og et udsnit af dit kort nr. Dette bruges blandt andet til at spore din betaling, hvis vi har hævet et beløb fra dit kort og du mangler en kvittering.

Vi bruger ikke cookes til tracking eller lignende. Vi anvender kun session cookies som anvendes til indkøbskurv, login på vores kontrolpanel og lignende.

I vores generelle databehandleraftale kan du desuden læse mere om hvordan vi behandler dine data på de forskellige af vores produkter.

Dine rettigheder

Som kunde og som bruger har du altid ret til at få udleveret en kopi af dine personoplysninger vi har registreret. I tilfælde af fejl i de data vi har om dig har også krav på at få dem rettet.

Som kunde og som bruger har du altid krav på at blive slettet fra vores systemer, dog med undtagelse af oplysninger som vi er nødt til at gemme grundet lovgivning eller andre lignende regler. F.eks. fakturadata og registreringsdata på aktive domæner eller aktive andre services. Data der allerede ligger i backup slettes ikke før backup slettes i henhold til normal sletningsrutine.

Du skal være opmærksom på at vi kan kræve at validere dig før vi udleverer, retter eller sletter nogle oplysninger.

Kontaktoplysninger

Larsen Data ApS
Arne Jacobsens Allé 7
2300 København S

Tlf. 46 90 32 32
Fax. 46 90 32 34

E-mail: support@larsendata.com

Privatlivspolitikkens seneste ændringsdato: 24/05/2018